Demi Estelle - Make-up Artist biedt verschillende make-up trainingen aan
De trainingen zijn zeer geschikt voor iedereen
 die wil kennismaken met het vak visagie, maar ook uitermate geschikt voor kappers, schoonheidsspecialisten, fotografen
of andere professionals die werkzaam zijn in de cosmetica branche en hun technieken willen opfrissen.

Intensieve trainingen die veel verder gaan dan de standaard make-up onderwerpen.  Leer tijdens deze trainingen veel make-up technieken en hoe je deze toepast in de praktijk. Door jouw skills te verbreden en technieken te perfectioneren voel je je zelfverzekerd in je werk. Naast make-up bespreken we ook onderwerpen zoals het samenstellen van een kit en de promotie van je bedrijf en/of make-up diensten.

  De trainingen zijn ontwikkeld om te trainen volgens de laatste trends en ideaal om het aanbod van services
te vergroten en de sales van bijverkoop te stimuleren. 

Investeer in jezelf.

 

1 op 1 training  


Leer tijdens deze intensieve 1 op 1 training jouw make-up skills te verbeteren. Maak kennis met de nieuwste trends en technieken en leer alle tips en tricks die ik in de jaren als professioneel visagist heb opgepikt. 

De privé trainingen zijn 1 op 1 zodat alle aandacht gefocust is op de trainee. Op deze manier is er alle tijd om elk stapje uitgebreid te bespreken, vragen te beantwoorden en moeilijke punten te oefenen. 

Tijdens de training leren we 1 full face make-up look naar keuze. Deze bespreken we van te voren zodat de training goed voorbereid kan worden .Het is mogelijk om een extra ooglook bij te boeken. Voor de 1 op 1 training is een model vereist en dien je deze zelf te regelen. Er wordt gebruik gemaakt van mijn materiaal en producten. 

* Bij het beginnen van het aanbieden van visagie raad ik aan om meerdere trainingen te volgen om een goede basis te creëren voor je toekomstige carrière als visagist.

Je ontvang na afloop van de training een certificaat ter bewijs van deelname.
Groepstrainingen

Leer tijdens deze groepstraining jullie make-up skills te verbeteren. Maak kennis met de nieuwste trends en technieken en leer mijn tips & tricks als professioneel visagist. Door middel van demo's laat ik zien hoe je verschillende technieken toepast. We gaan iedere stap van de make-up look uitgebreid bij langs. Het onderwerp van de training wordt van te voren besproken zodat deze goed voorbereid kan worden.

Ieder dient te werken op een model en deze zelf te regelen. Tijdens de training krijgt iedereen persoonlijk 1:1 advies en is er ruim de tijd om ieders vragen te beantwoorden. De training wordt afgestemd op de skills van het personeel. Door het trainen in groepsverband combineer je de voordelen van intensieve begeleiding op jouw niveau en de gezelligheid van het trainen met collega's.

Er wordt gebruik gemaakt van mijn materiaal en producten. Mochten er producten als bijverkoop worden verkocht is het mogelijk om deze in demo's te gebruiken.
De groepstrainingen dienen op eigen locatie plaats te vinden.

 Ieder ontvangt na de training een certificaat ter bewijs van deelname.
Voor groepstrainingen zijn er verschillende opties beschikbaar. Voor meer informatie betreft deze opties verwijs ik je door naar het contactformulier.

*Voor bedrijven die net starten met het aanbieden van visagie raad ik aan om meerdere trainingen in te plannen.

                                                   

Mijn visie 

In de jaren dat ik werkzaam ben als visagist heb ik een grote passie ontdekt voor het lesgeven in make-up.
Vaak leert men in opleidingen de basis en is er geen mogelijkheid om de kennis uit te breiden terwijl er jaarlijks ontzettend veel nieuwe trends en technieken rondom make-up ontstaan. Daarnaast zijn er veel ondernemers die overwegen visagie aan te bieden maar hier uiteindelijk niet mee starten. Door mijn trainingen garandeer ik dat alle professionals op hoog niveau worden getraind. 
Ik hoop door middel van deze trainingen mijn passie voor het vak te delen en anderen te kunnen inspireren. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram