Als freelance visagist ben ik te boeken voor verschillende gelegenheden.
Wil jij professioneel worden 
opgemaakt voor een bijzondere gelegenheid?
 Natuurlijk of full glam, alles is mogelijk. 
Samen creëren we de
gewenste look passend bij elke gelegenheid. 
Tevens ben ik ook te
boeken voor shows & events, promoties, festivals, video opnames en 
film & tv.

Dag en Avond make-up

Sommige gelegenheden vragen net om dat beetje extra. Dan mag een professionele dag of avondmake-up natuurlijk niet ontbreken. Op jouw feest of evenement wil je stralen met make-up die de hele dag en avond perfect blijft zitten. We bespreken jouw wensen en kijken wat er goed bij je past zodat we een look creëren waardoor jij je de hele dag mooi en zelfverzekerd voelt. 


Gala make-up
Na jaren studeren volgt dan eindelijk de uitreiking van je diploma. Dit is een moment waarop je ontzettend veel foto's maakt zodat je terug kunt kijken op deze bijzondere prestatie. Achteraf volgt natuurlijk vaak nog een borrel of feestje om dit te vieren.  Een professionele make-up voor deze dag is een must. We bespreken jouw wensen en kijken wat er goed bij jou én je jurk past zodat we een look creëren met een oogverblindend resultaat.

 
Zakelijke gelegenheden

Goede zakelijke visagie is een must wanneer je het visitekaartje bent van een bedrijf. Je uiterlijke verzorging maakt namelijk de eerste indruk bij potentiële klanten. Bij een event zoals een beurs. sollicitatie, meeting of een belangrijke presentatie wil je er representatief uitzien.. Ook bij een zakelijk portret is passende make-up ontzettend belangrijk. Denk hierbij aan een foto voor een visitekaartje, je LinkedIn profiel of je portretfoto op een website. Het is ook mogelijk om als compleet team je professionele make-up te laten verzorgen. 

 


Visagie fotoshoots

Make-up is een heel belangrijk onderdeel wanneer het gaat om fotografie. Door eventueel studiolicht kan de make-up erg anders terugkomen op foto's. Samen overleggen we jouw wensen en creëren we een look waar je na jaren nog plezier op terug kunt kijken. 

Naast particuliere opdrachten ben ik ook te boeken voor editorial, high fashion en commerciële fotoshoots.  Hierbij wordt de look geheel aangepast op de wensen van de opdrachtgever.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram