A B O U T  M E


Ik ben Demi Dijkstra, 28 jaar en inmiddels al bijna 10 jaar professional make-up artist. Ik heb mij  gespecialiseerd in bruidsmake-up en het geven van make-up trainingen voor zowel particulieren als bedrijven. Make-up is een passie die op jonge leeftijd begon en waar ik steeds meer waardering voor heb gekregen. 

Na het afronden van mijn studie besloot ik een andere richting te kiezen en een particuliere opleiding te volgen in iets waar mijn passie ligt: Make-up. Ik koos voor de Facefacts Academy in Heerenveen en heb hier de opleiding Visagie met succes afgerond. In december 2015 begon ik mijn eigen bedrijf als freelance make-up artist.  Na ruim een jaar als freelancer te werken besloot ik een gok te wagen en solliciteerde ik voor de functie make-up artist bij M.A.C. Cosmetics. In 2017 begon ik een nieuwe job als make-up artist bij M.A.C. Cosmetics in Groningen. Mijn eigen bedrijf bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en ik heb vele klanten laten stralen met prachtige make-up.


Bruidsmake-up is mijn specialiteit. Mijn expertise en advies gecombineerd met de wensen van de bruid resulteren in de meest prachtige bruidslooks. Als make-up artist is het mijn doel om de natuurlijke schoonheid naar voren halen en die te combineren met de wensen van de bruid.  Het zien van het complete plaatje en hoe zelfverzekerd een bruid haar grote dag tegemoet gaat is iets wat mij ontzettend veel voldoening geeft. Het verzorgen van bruidsmake-up behoort echt tot mijn passie.

Naast mijn aanbod in visagie ben ik gestart als Make-up trainer voor zowel particulieren als bedrijven. In mijn M.A.C. carrière realiseerde ik mij dat mensen onderwijzen in make-up iets is wat mij ontzettend aanspreekt. Naast particulieren geef ik ook training aan professionals zoals visagistes, kapsalons en schoonheidssalons. Veel bedrijven willen graag visagie aanbieden of zijn gestart met een particuliere opleiding en leren hier alleen de basics van make-up. Door mijn training kunnen zij hun aanbod gigantisch verbreden en zichzelf uitdagen om uit te groeien in een geskillde make-up artist.

Doordat ik alleen als visagist werk heb ik mijzelf kunnen specialiseren in veel verschillende stijlen en technieken. Ik probeer mijn skills up to date te houden door online webinars en verschillende masterclasses te volgen. Kwaliteit staat bij mij voorop en door mijn expertise kan ik garanderen dat je make-up draagt die bij je past en waardoor je gaat stralen.

Ben je op zoek naar een professionele make-up artist die jou op je grote dag laat stralen? Of ben je geïnteresseerd in het volgen van een training? Neem dan gerust contact met mij op. Liefs Demi
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram